Chhahari Europe byter namn till Transparent Aid

Det finns föreningar som har bedrivit och fortfarande bedriver välgörenhet på ett sätt som gör att förtroendet för liknande föreningar som Chhahari Europe har påverkats mycket negativt. Svaret på det är transparens och att vi måste marknadsföra oss på ett annat sätt. Fr.o.m 2017-09-15 så är Chhahari Europe registrerad hos Skatteverket som Transparent Aid under samma organisationsnummer som tidigare (802476-8106).

Transparent Aid fortsätter att stödja Chhahari Nepal som vanligt. Utöver det så kommer Transparent Aid ska fungerar som en paraplyorganisation för andra organisationer men även privatpersoner som vill arbeta transparent och stödja utsatt barn runt om i världen. Vi får på det här sättet ett större nätverk där vi kan samverka och hjälpa varandra och i slutändan barnen på ett bättre sätt.

För mer information kontakta, Jari Kinnunen på info@transparent-aid.org eller mobil +46 730 222 040.

Vi är en ideell organisation som kämpar för utsatta barns existens i Nepal. Du kan göra skillnad.

Nepal är ett av de fattigaste och minst utvecklade länderna på jorden, här finns 2,6 miljoner barn mellan 5-14 år (de flesta flickor) som arbetar och över en miljon av dem går inte i skolan.

Många av barnen är utsatta och saknar rätten till överlevnad; rätten att utvecklas till fullo; rätten till skydd mot skadlig påverkan, sexuella övergrepp och exploatering; möjligheten att fullt ut delta i ett familjeliv eller ett normalt kulturellt och socialt liv.

Chhahari Europe vill förhindra och förebygga exploateringen av utsatta barn.

Läs mer om VÅRT ARBETE, om hur du kan bli MÅNADSGIVARE och om hur du ska registrera dig som MEDLEM.

l1010529

Läs mer om Chhahari >> eller se alla Barnen på barnhemmet >>